Tarjoamani palvelut

Asunnon tai mökin stailaus


Tämä kokonaisuus sisältää suunnittelupalvelun ja sen toteutuksen. Mietitään yhdessä kotisi tai mökkisi kaipaamia muutoksia ja toteutetaan ne. Teen ostokset, ompelen toivomasi tekstiilit sekä käyn kohteessa tekemässä muutokset itsenäisesti. Halutessasi voit myös osallistua prosessiin. 

Muutostöiden yhteydessä voimme tehdä myös pienimuotoista maalausta ja tapetointia. 

Otan kohteesta muutoksen jälkeen uudet laadukkaat kuvat, joita voidaan käyttää esimerkiksi kohteen vuokraus- ja myynti-ilmoituksessa. 

Teen aina kirjallisen tarjouksen, josta näet palvelun sisällön ja kustannukset. Vaihtoehtoisesti palvelu voidaan toteuttaa haluamallasi budjetilla. 

Sisustuskonsultaatio


Sisustuskonsultaatiotapaaminen (2-3 h) on hyvä vaihtoehto sinulle, joka kaipaat ulkopuolista silmää tai neuvoja sisustuspulmien ratkomiseen.

Tarjoan apua esimerkiksi huonekalujen sijoitteluun, valaistuksen parantamiseen tai tekstiilisuunnitteluun. Avustan myös esimerkiksi sisustusvärien valitsemisessa tai pintamateriaalivalintojen tekemisessä remontoidessa. 

Konsultaatiossa tutustun ensiksi kohteeseen lähettämiesi kuvien, videoiden ja muutostarpeiden myötä, jonka jälkeen sovitaan ajankohta konsultaatiokäynnille kohteessa. Konsultaatiossa esittelen sinulle valmiin suunnitelman. 

Käynnin jälkeen toimitan sinulle muistion suunnitelmasta.

Sisustuskonsultaation hinta 230 € sis. alv 24%.

Tekstiilisuunnittelu ja sisustusompelu


Olen käynyt käsityöalan koulutuksen ja tarjoan sisustusompelua suunnittelukohteisiin. Osaan tehdä mittatilaustyönä persoonallisiakin ompeluvaihtoehtoja. Pehmeillä, ajattomilla ja yhteen sopivilla tekstiileillä on helppo luoda sisustukseen pehmeyttä ja tyylikkyyttä. Kohteesta saadaan vaikuttava kokonaisuus uusimalla mittatilaustyönä esimerkiksi verhot, koristetyynyt, viltit sekä virkatut matot. 

Tämän palvelun hintaan vaikuttavat suunnittelun ja toteutuksen laajuus, eli työhön kuluva aika ja työn vaativuustaso. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Etäsuunnittelupalvelu


Joskus jokin yksittäinen sisustuspulma voi ratketa ilman käyntiä paikan päällä. Lähetä minulle sähköpostilla kuvia tai video tilasta ja kerro mitä muutosta kaipaat tilaan niin ideoin siihen ratkaisun. Valmistelen kirjallisen suunnitelman suunnittelutyön valmistuttua ja sovitaan tilan muutoksesta puhelimitse.

Etäkartoituksesta voidaan myös sujuvasti siirtyä suunnittelutyöhön, jolloin tulen luoksesi suunnittelukäynnille.

Etäkartoituksen hinta on 100 € sis. alv 24 %

Sisustuskäsityöt ja kangastaulut


Sisustuksessa yksi tärkeä elementti on persoonallisuus ja pyrinkin aina suunnittelutyössä luomaan tilaan yhden tai useamman katseenvangitsijan. Monesti pelkkä uniikki matto tai näyttävä kangastaulu riittää. Teen näitä myös mittatilaustyönä.


Sängynpäädyt


Teemme tilaustöinä sängynpäätyjä puurimoista. Päädyn koon ja värin voit valita itse.

Koko 160 cm, hinta 130 euroa

Koko 120 cm, hinta 110 euroa

Koko 80 cm, hinta 90 euroa.

Hinnoittelu ja dokumentit


Kaikkiin palveluihini sisältyy aina yhdessä laatimamme muistio, johon kirjaan muutostarpeet. Tähän kirjataan mitä minun tulee tehdä ja/tai ne jotka jäävät sinulle tehtäväksi. Muita kirjallisia dokumentteja palveluihini ei kuulu. Näin saan palveluistani edullisia ja pystyn panostamaan täysin yhdessä tekemisen hyötyihin parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Sinun ajatuksesi ja mieltymyksesi on tärkein inspiraation lähteeni suunnittelutyössä! 

Kiinnostuitko?